Close

Aanbiedingen

Het verbouwen van uw huis of een specifieke ruimte is al duur genoeg. Het geraamde budget wordt geregeld overschreden. Onverwachte verrassingen zorgen voor onverwacht hoge uitgaven. Het kan hierbij gaan om bijvoorbeeld lekkages of vervanging van oude leidingen. Wat u beslist weer een positieve boost zal geven, zijn onze standaard aantrekkelijk geprijsde tegels die u online kunt bestellen. Daarnaast heeft Tegels-online.nl regelmatig mooie aanbiedingen, zowel op losse tegels als complete tegelvloeren. Zo kunt u dus extra goedkoop goede kwaliteit tegels online bestellen. 

Aanbiedingen

Complete tegelvloeren voor top prijzen!


Uw favoriete tegels online bestellen

Staat er bij u binnenkort een verbouwing op de planning? Er is niets gemakkelijker dan vanuit uw eigen stoel online ons ruime assortiment tegels te bekijken. Wie weet vindt u uw favoriete tegels of tegelvloeren ineens in deze categorie staan. Maak gelijk van de aanbieding gebruik door de tegels van uw wens online te bestellen. Ontvang ze voor deze extra voordelige prijs snel in huis. 

Mis nooit meer een aanbieding

Uiteraard heeft u wel meer te doen dan regelmatig onze site in de gaten te houden. Tegels-online.nl brengt u daarom graag op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Word als één van de eersten op de hoogte gebracht door ons via de sociale media (zoals Facebook) te volgen. Zo mist u nooit meer een aanbieding. Het is ook mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Hier kunt u uw favoriete tegel(s) uitgebreid bekijken en tegelijkertijd vakkundig geadviseerd worden. Voor meer informatie kunt u ook altijd met ons in contact komen door te mailen.