Close

Diensten

Het online aanbieden van een groot assortiment tegels voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, daar doen we altijd ons best voor. Echter blijft het daar niet bij. We laten u graag kennismaken met een compleet pakket aan diensten.  

Loodgieterswerk

Wilt u bijvoorbeeld een geheel nieuwe badkamer en heeft u hier zelf de vakkennis niet voor in huis? U kunt dan gebruik maken van onze specialisten die ruime ervaring hebben op het gebied van loodgieterswerk. Wij zorgen ervoor dat de benodigde leidingen worden aangelegd en alles naar behoren zal werken. Ook bij eventuele problemen, zoals lekkages, kunt u terecht bij Tegels-online.nl. 


Egaliseren

Het egaliseren van de vloer of wand is van essentieel belang voordat de online bestelde tegels kunnen worden geplaatst. Het vormt de basis. Tegels-online.nl beschikt over de juiste materialen, kennis en ervaring om u hierbij van dienst te zijn. 


Tegels aanbrengen

Tegels-online.nl heeft altijd iemand voor u klaarstaan om de tegels op een professionele manier te leggen. Het is een precisiewerkje, waar onze vakmensen wel raad mee weten. Wat precies de voordelen zijn van het uitbesteden van deze klus? Ten eerste is het aanbrengen van tegels door één van onze professionals snel gebeurd. U zit dus veel minder lang in de rommel dan wanneer u het zelf zou doen. Ten tweede weten onze tegelzetters altijd hoe ze de online bestelde tegels het beste kunnen leggen. Ze kunnen u adviseren over de mogelijkheden, waardoor het resultaat vele malen mooier kan zijn dan u zelf voor ogen had. Verder heeft u garantie als u het tegelzetten door ons laat uitvoeren. De garantie geldt overigens voor al onze uitgevoerde diensten. 


Vloerverwarming

Een betegelde vloer kan akelig koud aanvoelen aan uw voeten. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor vloerverwarming. Vloerverwarming heeft ook als eigenschap veel duurzamer om te gaan met warmte. De warmte wordt gelijkmatig verspreid, waarbij u zelf bepaalt welke ruimtes er verwarmd moeten worden.