Close

Merken

Voor Tegels-online.nl is het niet alleen belangrijk dat u tegels online kunt kopen voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs, u keuze hebt uit een groot assortiment en u te maken krijgt met een uitstekende service. Ook kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend belangrijk. Tegels-online.nl biedt uitsluitend het online bestellen van kwalitatief uitstekende tegels aan. Heeft u een vloer of wand te betegelen? Dan wilt u daar zo lang mogelijk van kunnen genieten. Kwaliteit staat voor een lange levensduur, maar ook voor het beste resultaat. Daarom kunt u bij Tegels-online.nl tegels bestellen van gerenommeerde merken, zoals bijvoorbeeld Rak, Marazzi, Rex, Mosa, Saime en Revigres. 

Altijd het merk van uw voorkeur

Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk? De kans is groot dat u het merk van uw keuze bij Tegels-online.nl kunt vinden. We hebben zoveel merken in het assortiment om u als (potentiĆ«le) koper te kunnen verrassen met het merk van uw voorkeur. We vinden dat iedereen tegels online moet kunnen bestellen die die voldoen aan het totaalpakket van uw eigen wensen. Ook wanneer u geen duidelijke voorkeur heeft voor een bepaald merk, is het toch goed om te weten dat alle merken voldoen aan de hoogste criteria. 

Laat u uitgebreid adviseren

Wilt u weten wat exact de eigenschappen zijn van bepaalde merken? Of juist weten wat het verschil is tussen merk A en B? Onze vakmensen voorzien u graag van professioneel advies, zowel online als offline. Maak bijvoorbeeld eens een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom. Hier kunt u alle merken met eigen ogen bewonderen.