Close

Tegels

De beste tegels voor uw te betegelen wand of vloer bestelt u simpel online bij Tegels-online.nl. Dankzij onze overzichtelijke website en helder fotomateriaal krijgt u gelijk een goed en realistisch beeld van de mogelijkheden. Het gebruik van tegels wordt met de dag populairder. Tegels hebben gewoon veel voordelen. Zo staan ze niet alleen bijzonder fraai op menig vloer of wand, maar zijn ze ook erg praktisch. Ze zijn simpel schoon te houden, waterbestendig en kunt u er gemakkelijk vloerverwarming onder aanleggen. Zo heeft nooit meer koude voeten en is er altijd een behaaglijk gevoel in huis. 

Iedere tegel heeft specifieke eigenschappen

Het kiezen van een bepaalde tegel kan een ruimte maken of breken. Voordat u tegels online bestelt is het dus belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Iedere soort tegel heeft specifieke eigenschappen. Zo is het voor badkamertegels vaak essentieel dat ze een hoge slipweerstand hebben. Ook zijn ze doorgaans voorzien van een geglazuurd laagje, wat het schoonmaken extra makkelijk maakt. In de laatste plaats is het beslist niet onbelangrijk om online tegels te bestellen die voldoen aan uw persoonlijke voorkeur, waarbij u keuze heeft uit tal van kleuren, designs, maten en vele merken. Tip: Bestel voor een kleine ruimte grotere tegels, om zo de ruimte groter te doen lijken. 

Dé houtlook specialist

Wij zijn een echte houtlook specialist. Houtlook tegels geven een warme uitstraling, zijn onderhoudsvriendelijk en erg geschikt voor het plaatsen van vloerverwarming. Bij ons kunt u online kiezen uit een groot assortiment houtlook tegels, maar ook kunt u bij ons terecht voor professioneel advies.